Ситра ООД
Мисия

Транспортирането на суровини, продукти и опаковки е важна част от индустриалното производство. Навременното зареждане на машините от технологичната линия със суровини и продукт, както и отвеждането на готовите опаковки е неотменна част от стремежа на конструктори и проектанти за оптимизиране на технологичния процес.

Нашата мисия е да предложим най-добрите елементи необходими за изграждането на транспортни системи, елементи характеризиращи се с висока надежност, голяма износоустойчивост и ергономичност. Голямото разнообразие материали от които са изработени различните елементи позволяват да се дават оптимални решения за всяка една конкретна работна среда. Наличието на елементи с антибактериална защита позволяват използването им в най-деликатни производства като фармация и хранително-вкусова промишленост.

Ние искаме да достигнем до всеки български краен потребител, да влезем в непосредствен контакт с него, да дискутираме неговите проблеми и да му предложим оптимални решения. Нашия опит ни помага да помогнем за намаляване на разходите по подръжка, да предотратяваме нежелални сривове в работата на транспортните системи и закупуването на ненужни резервни части и елементи.

Освен доставка на елементи за изграждане на транспортни системи, ние предлагаме и инженеринг - конструиране, производство и монтаж на отделни транспортьори и транспортни системи. Доказателство за големия ни потенциал в тази област е съвместната ни дейност с водещи европейски компании като
KRONES AG – Германия, SFK Systems A/S – Дания, MECPARMAPLANTS S.r.l – Италия и др.
Компания

Фирма "Ситра" ООД е 100% частна собственост и е специално създадена за дистрибутиране продуктите на концерна REXNORD в Република България.

"Ситра" ООД е иновативна и лесно адаптираща се към пазарните изисквания и условия фирма. Добре обучени и мотивирани, сътрудниците на фирмата с гордост идентифицират себе си с компанията, и успешно се грижат за индивидуалното и добро обслужване на всеки един от нашите клиенти.

В "Ситра" ООД имаме ясната визия, че успехите ни зависят от това, дали и как изпълняваме поетите обещания и ангажименти към своите потребители, клиенти и самите себе си.
Партньори

Основен партньор на „Ситра” ООД е мултинационалната компания

REXNORD
www.rexnord.com

Фирмата е с повече от 100 годишна история и разполага с филиали по всички континенти. Седалището на компанията е в САЩ. Европейският филиал REXNORD FlatTop се занимава с производството транспортни вериги, ленти и компоненти. Основни поделения на REXNORD FlatTop са фирмите Rexnord Kette - Germany, MCC - Netherlands и Marbett - Italy.

www.rexnordflattop.com

Техни запазени търговски марки са продуктите:
REXNORD
Corlletye Lab, Web Design Studio